Skip links

Αποτελέσματα εξετάσεων 1ου σταδίου για τον 26ο Εισαγωγικό Διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) για το έτος 2018

Ανακοινωθήκανε τα αποτελέσματα εξετάσεων του 1ου σταδίου για τον 26ο Εισαγωγικό Διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) για το έτος 2018.

Στους  επιτυχόντες υποψηφίους του 1ου σταδίου τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουνε μέρος στο δεύτερο στάδιο το οποίο διενεργείται με γραπτή και προφορική δοκιμασία των υποψηφίων. Η γραπτή δοκιμασία πραγματοποιείται με την ανάπτυξη θέματος/ ερωτήσεων επί του περιεχομένου του φακέλου και στη συνέχεια διενεργείται η προφορική εξέταση/παρουσίαση του φακέλου από τον υποψήφιο ενώπιον πενταμελών επιτροπών.

Ο φάκελος με ένα επίκαιρο θέμα, περιλαμβάνει θέματα που σχετίζονται με: Νομικές ρυθμίσεις, επιστημονικές αναλύσεις, δημοσιογραφικά άρθρα, στατιστικά δεδομένα για ένα θέμα που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα, πχ. για το κράτος και τις λειτουργίες του, τις διεθνείς σχέσεις, την ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία, το περιβάλλον, τον τύπο και τα ΜΜΕ, τις εργασιακές σχέσεις, τους θεσμούς της κοινωνίας και τον πολιτισμό και κάθε θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.

Οι υποψήφιοι με δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο στάδιο του εισαγωγικού διαγωνισμού καλούνται να προσκομίσουν ή να ταχυδρομήσουν επί αποδείξει εντός αποκλειστικής προθεσμίας από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 08.00 με 14.30, στο Τμήμα Διοικητικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης της ΕΣΔΔΑ (Γραφείο 510, Πειραιώς 211 και Θράκης 2, Τ.Κ. 177 78, ΤΑΥΡΟΣ).

Το δεύτερο στάδιο του 26ου εισαγωγικού διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ θα διεξαχθεί από τις 24 Οκτωβρίου έως και τις 02 Νοεμβρίου 2018 στο κτίριο του ΕΚΔΔΑ.

 

Αποτελέσματα πρώτου σταδίου (αλφαβητική σειρά).

X