Skip links

Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον 26ο Διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης &Αυτοδιοίκησης(ΕΣΔΔΑ)

Σήμερα Τρίτη 22 Μαϊου 2018  στην ιστοσελίδα της ΕΚΔΔΑ http://www.ekdd.gr, ξεκινά η ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης συμμετοχής των υποψηφίων που θέλουνε να συμμετάσχουνε στον 26ο Διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης&Αυτοδιοίκησης(ΕΣΔΔΑ) διεκδικώντας μία απο τις εκατό(100) θέσεις.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουνε:

  • Οι ιδιώτες κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής [η ισοτιμία αποδεικνύεται από βεβαίωση του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ-πρώην  ΔΙΚΑΤΣΑ)], οι οποίοι/ες συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις διορισμού κατά την ημερομηνία της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της προκήρυξης όπως αυτές ορίζονται στα άρθρα 4-8 του Υπαλληλικού Κώδικα(σελ.6).
  • Οι υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, ΝΠΔΔ και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι κάτοχοι πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΚΔΔΑ για την ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης θα είναι ενεργή απο σήμερα 22 Μαϊου 2018 έως και Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

4 Βήματα υποψηφίου/ας για συμμετοχή  στο Α΄Στάδιο Γραπτής Διαδικασίας:

  1. Καταχώρηση προσωπικών στοιχείων στην ηλεκτρονική αίτηση.
  2. Εκτύπωση και υπογραφή ηλεκτρονικής αίτησης.
  3. Συμπλήρωση και υπογραφή της Υπ.Δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 αναλόγως την ιδιότητα του κάθε υποψηφίου:
    1. Άνδρες Ιδιώτες
    2. Γυναίκες Ιδιώτες
    3. Δημόσιοι Υπάλληλοι
  4. Ταχυδρόμηση ή υποβολή επί αποδείξει( συστημένη επιστολή) των παραπάνω, στο Τμήμα Διοικητικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης της ΕΣΔΔΑ (Πειραιώς 211 και Θράκης 2, Τ.Κ. 177 78, ΤΑΥΡΟΣ γρ.501).

ΔΕΝ γίνονται δεκτές αιτήσεις που:

Α) καταχωρούνται μόνο ηλεκτρονικά.
Β) καταχωρούνται ηλεκτρονικά εμπρόθεσμα και δεν υποβάλλονται εκτυπωμένες και υπογεγραμμένες από τον αιτούντα/την αιτούσα στο ΕΚΔΔΑ ή δεν ταχυδρομούνται επί αποδείξει εντός της οριζόμενης αποκλειστικής προθεσμίας.

 

Οι υποψήφιοι/ες με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων οφείλουνε να υποβάλλουνε επιπλέον τα παρακάτω  δικαιολογητικά:

α)Βεβαίωση εν ισχύ από τις υγειονομικές επιτροπές Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας(ΚΕΠΑ) ή βεβαίωση εν ισχύ πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής του άρθρου 165 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), από την οποία προκύπτει η συγκεκριμένη κατά περίπτωση πάθηση, η αδυναμία συμμετοχής σε γραπτή διαγωνιστική διαδικασία και η πιστοποίηση της φυσικής καταλληλόλητας του υποψηφίου να ασκήσει τα καθήκοντα της θέσης για την κάλυψη της οποίας πρόκειται να διαγωνιστεί.

β) Προκειμένου περί υποψηφίων που πάσχουν από δυσλεξία επιπλέον ειδική διαγνωστική έκθεση Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου από την οποία να προκύπτει ότι η επίδοση τους στα μαθήματα δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί με γραπτές εξετάσεις.

 

X