Skip links

eduDrone-Newsletter

Σε συνέχεια της εναρκτήριας συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA2 με τίτλο »Drone technology training to boost EU entrepreneurship and Industry 4.0« μεταξύ των έξι(6) εταίρων, στις 13 και 14 Νοεμβρίου  2018 , στο Ιάσιο της Ρουμανίας  τέθηκαν οι κύριοι στόχοι του έργου οι οποίοι αποτελούνε και τον κορμό υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος:

 

  • Να υποστηρίξει τον τομέα της Βιομηχανίας 4.0 στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της ανάπτυξης τεχνολογικής επιχειρηματικότητας, με την ενίσχυση των βασικών ικανοτήτων που σχετίζονται με την Τεχνολογία των Drones στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.
  • Να βοηθήσει άτομα να αποκτήσουν και να αναπτύξουν εξειδικευμένες δεξιότητες και βασικές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών και ψηφιακών δεξιοτήτων που θα τους επιτρέπουν να αποκτήσουν ευκαιρίες για να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.
  • Να προάγει την κοινωνική συνοχή και την φυλετική ισότητα ενισχύοντας την πρόσβαση, τη συμμετοχή και τις μαθησιακές επιδόσεις των μειονεκτούντων εκπαιδευόμενων και των γυναικών.

Το έργο απευθύνεται στις ακόλουθες ομάδες στόχους:

 

  • Δάσκαλοι, εκπαιδευτές και σύμβουλοι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Οργανισμοί παροχής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
  • Μαθητές/εκπαιδευόμενοι της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και άτομα με λιγότερες ευκαιρίες.

PARTNERSHIP

 partnership

X