Skip links

Απόκτηση Πιστοποιητικού Κατάρτισης στη Μ. Βρετανία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus+ KA1 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ  2015

 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 

Το Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καλύπτει τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της Νεολαίας και του Αθλητισμού.

 

Το  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» σε συνεργασία με το MBM Training Center UK  που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο  εγκρίθηκε στην Βασική Δράση 1- Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ για την πρόταση με τίτλο «Innovative VET Curricula Development and Career Guidance for Learners with Special Needs».

 

Σκοπός του εγκεκριμένου σχεδίου είναι η απόκτηση δεξιοτήτων και τεχνικών για την ομαλότερη ένταξη Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην αγορά εργασίας.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και  Φεβρουάριο 2016 στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου και θα είναι διάρκειας 16 ημερών.

 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Αναγνωρισμένο  Πιστοποιητικό Κατάρτισης και καλύπτονται  πλήρως τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής καθ΄ όλη τη διάρκεια υλοποίησής του..

 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει :

 

1.Να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα), ή αναγνωρισμένου ισότιμου τίτλου της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

2.Να διαθέτουν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας (Ε.Κ.Κ.Α.) από το Ταμείο στο οποίο ασφαλίζονται.

  1. Να γνωρίζουν πολύ καλά Αγγλικά.

 

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως 2 Οκτωβρίου συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

dilwse-simetoxi-twra

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με την κα Βαϊοπούλου Μαρία στο τηλ. 2410 555590.

 

X